DEŽURSTVO ZA DAN DRŽAVNOSTI: Rad službi i ambulanti Doma zdravlja u Leskovcu

I. M.

13. 02. 2024. u 15:42

U vreme Dana državnosti, 15. i 16. februara, u Službi za zdrastvenu zaštitu odraslih leskovačkog Doma zdravlja, od sedam do 20 časova, radiće Zdravstvena ambulanta br. 4, u glavnom objektu ove ustanove.

ДЕЖУРСТВО ЗА ДАН ДРЖАВНОСТИ: Рад служби и амбуланти Дома здравља у Лесковцу

foto: I.Mitić

Od sedam do 14 časova, oba dana, dežuraće i zaposleni u zdravstvenoj stanici u Brestovcu i ambulante u Manojlovcu, Guberevcu i Pečenjevcu.

Pacijentima će, od sedam do 20 časova, biti dostupna i Kovid odnosno ambulanta za akutne respiratorne infekcije, u Zdravstvenoj stanici br.3.

Služba Hitne pomoći radiće neprekidno, a Služba kućnog lečenja i nege od sedam do 19 časova.

U Dečijem dispanzeru neprekidno će raditi i Služba za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece.

U glavnoj zgradi Doma zdravlja, na trećem spratu, od sedam do 20 časova, dežuraće zaposleni u Službi za stomatološku zdravstvenu zaštitu.

U ograncima Doma zdravlja u Grdelici i Vučju, Odeljenja za zdravstvenu zaštitu odraslih stanovnika i hitnu medicinsku pomoć radiće neprekidno, dok će Odeljenja za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece dežurati od sedam do 14 časova.

Isti raspored rada imaće i Zdravstvena stanica u Predejanu, ambulanta u Velikoj Grabovnici kao i Odsek za kućno lečenje i negu u Vučju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)