NA PRAVCU OD LIPNIČKOG ŠORA KA TEKERIŠU ZAVRŠENA TRASA OD JOŠEVE DO TRBOSILJA: Put ka Ceru biće kao ‒ pista

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

15. 01. 2024. u 07:00

ZAVRŠENA je obnova regionalnog puta Lipnički Šor ‒ Tekeriš, na trasi od Joševe do Trbosilja, a prvi lepši dani označiće i nastavak radova do lokaliteta na legendarnom Ceru.

НА ПРАВЦУ ОД ЛИПНИЧКОГ ШОРА КА ТЕКЕРИШУ ЗАВРШЕНА ТРАСА ОД ЈОШЕВЕ ДО ТРБОСИЉА: Пут ка Церу биће као ‒ писта

Foto:V.Mitrić

Za dosad učinjeno, gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović posebno zahvaljuje ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goranu Vesiću, koji je uvideo potrebu dobre veze čitavog kraja sa Cerom i Pocerinom, ali i delom Rađevine, prema Valjevu, odnosno Jadra ka drumu Loznica‒Šabac.

- Ukupno će biti urađeno 12 kilometara, a taj put je i od velikog istorijskog i turističkog značaja. Želja svih nas iz lokalne vlasti je da ovdašnjim ljudima omogućimo da budu bliži gradu - objašnjava Petrović i podseća da je dosadašnja deonice odavno bila dotrajala, sa značajno oštećenim kolovozom i nedovoljnom preglednošću, što je često dovodilo i do udesa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)