POTREBNA POMOĆ UČITELJICI IZ VRŠCA: Tatjani Tutuć dijagnostikovan agresivni tumor, lečenje u Turskoj košta 57.000 evra

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

16. 12. 2023. u 21:42

UČITELjICI iz Vršca i majci troje male dece Tanji Tutić potrebna je pomoć da izleči agresivni tumor, koji je već zahvatio tri organa – pankreas, slezinu i jetru.

ПОТРЕБНА ПОМОЋ УЧИТЕЉИЦИ ИЗ ВРШЦА: Татјани Тутућ дијагностикован агресивни тумор, лечење у Турској кошта 57.000 евра

Foto: Privatna arhiva

Ova teška bolest dijagnostikovana joj je 20. novembra na institutu u Sremskoj Kamenici. Na jednoj klinici u Istanbulu za sada su joj urađeni drenaža jetre, magnet, PET skener, biopsija, PET radioterapija i prva hemioterapija.

Međutim, da bi nastavila lečenje neophodno je da se prikupi 57.000 evra, pa porodica i prijatelji apeluju za pomoć.

Za samo jedan dan od objave na društvenima mrežama o teškoj bolesti ove omiljene učiteljice iz vršačke OŠ „Vuk Karadžić“, u kojoj je Tanja u septembru preuzela rad sa đacima prvacima, brojni Vrščani su se angažovali oko prikupljanja sredstava.

Uključila se i OŠ „Dositej Obradović“ iz susedne opštine Plandište, čiji je Tanja bila đak.

Osim novca koji će se prikupljati na različitim humanitarnim događajima, novčana pomoć se može uplatiti i na račune Tanjinog supruga Veselina Tutića, sa naznakom „za lečenje Tanje Tutić“.

Tekući račun: 160-6000001877146-43

Devizni račun: 160-563020004271062

Banka Inteza

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!