OBORIO SOPSTVENI REKORD: Domaćin iz Srpskog Itebeja postavio dva kilometra praznične rasvete (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

06. 12. 2023. u 19:15

Jožef Biači, kojeg svi u Srpskom Itebeju, selu u kojem živi, zovu Joca, nastavio je sa obaranjem sipstvenog rekorda i ove godine, pred božićne i novogodišnje praznike.

ОБОРИО СОПСТВЕНИ РЕКОРД: Домаћин из Српског Итебеја поставио два километра празничне расвете (ФОТО)

foto: B. Marčeta

On je naime postavio dva kilometra svetlosnih lampiona, sijalica i ostale rasvete i tako okitio porodičnu kuću, letnjikovac, ogradu, kapiju i dvorište.

- Ideja je došla spontano, pre nekoliko godina, najpre sam novogodišnjom rasvetom okitio samo letnjikovac, a onda sam iz godine u godinu, rasvetom pokrivao i ostale delove kuće - kaže popularni Joca, kome itekako prija, što meštani kažu, da kod njega sija kao u Vegasu.

Mada je i prošle godine, rasveta pred Božić i Novu godinu, zasijala punim kapacitetom, ove je za desetak metara produžio rasvetu i tako oborio sopstveni rekord, koji sada iznosi tačno dve hiljade metara.

-  Veliku pomoć imao sam od roditelja, a i moja devojka se uključila i značajno pomogla u ukrašavanju, koje je ove godine trajalo više nedelja - dodaje Jožef Biači, uz napomenu da mu je cilj da svake godine poveća metražu, ali i broj svetlećih ukrasa, koji su povezani jedinstvenim sistemom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?