KADA DECA PRESTAJU DA VERUJU U DEDA MRAZA? Osma godina je „kritična“, ali u ovom gradu poklon će dobiti najmlađi koji mu pošalju pismo

S.BABOVIĆ

04. 12. 2023. u 11:37

POSLEDNjA istraživanja psihologa pokazuju da deca prestaju da veruju u postojanje Deda Mraza u osmoj godini, ali mu i dalje neumorno pišu, znajući za malu „prevaru“ roditelja, koji ispod jelki ostavljaju poklone.

КАДА ДЕЦА ПРЕСТАЈУ ДА ВЕРУЈУ У ДЕДА МРАЗА? Осма година је „критична“, али у овом граду поклон ће добити најмлађи који му пошаљу писмо

Foto Pixabay free images

Najpoznatijem stanovniku Severnog pola, deca iz Kruševca do 10 godina mogu da pišu sve do 19. decembra. Pismo treba da pošalju na adresu Kulturnog centra u ovom gradu, gde se organizuje nagradni literarni konkurs „Pismo Deda Mrazu“.

- Pored pisma Deda Mrazu u koverti treba dostaviti i podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa, kontakt telefon), kao i obaveznu saglasnost roditelja ili staratelja za korišćenje pisma za promociju stvaralaštva dece i mladih – preciziraju u Kulturnom centru Kruševac.

Adresa za slanje pisama je Topličina 2, 37 000 Kruševac, gde se može i lično dostaviti koverta, sa naznakom „Pismo Deda Mrazu“. Rezultati konkursa se objavljuju 21. decembra na sajtu i na društvenim mrežama KCK-a, a nagrade će biti podeljene u okviru posebnog novogodišnjeg programa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)