SVEČANO OBELEŽENA SLAVA GRADA NOVOG SADA: Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić, slavski kum

Z. GRUMIĆ

16. 11. 2023. u 19:45

POVODOM slave Grada Novog Sada Đurđica, danas je u Gradskoj kući priređena tradicionalna svečanost kojoj su prisustvovali episkopi bački Irinej, osječkopoljski i baranjski Heruvim, valjevski Isihije i mohački Damaskin, predstavnici tradicionalnih verskih zajednica, političkog i javnog života i brojni drugi gosti.

СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА ГРАДА НОВОГ САДА: Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић, славски кум

Z. Grumić

Ovogodišnji kum slave Dušan Tadić, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i dobitnik Februarske nagrade Grada za 2018. godinu, učestvovao je zajedno sa gradonačelnikom Milanom Đurićem, predsednicom Skupštine grada Jelenom Marinković Radomirović i drugim zvaničnicima u ceremoniji sečenja slavskog kolača i slavskom obredu, kojim je načelstvovao vladika Heruvim.

Gradonačelnik Đurić čestitao je Novosađanima gradsku slavu i naglasio da je Đurđic “snažan duhovni temelj“ na kojem se naš grad izgrađuje i razvija.

- Novi Sad čine ljudi, komšije. Ne smemo nikako da zaboravimo da se uzajamno pomažemo i da brinemo jedni o drugima. Želim da u narednom periodu budemo još složniji, radi nekih budućih izazova – poručio je gradonačelnik Đurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja