NAJSIROMAŠNIJIM SOMBORCIMA: Podela pete tranše pomoći

J. L.

27. 10. 2023. u 18:01

Iz prostorija Crvenog krsta Sombor krenula je distribucija pete tranše prehrambenih paketa za socijalno ugroženo stanovništvo, kako u gradskim, tako i u salašarskim naseljima..

НАЈСИРОМАШНИЈИМ СОМБОРЦИМА: Подела пете транше помоћи

foto: Grad Sombor

Grad Sombor donira pomoć onima kojima je to potrebno, a ovom prilikom prehrambeni paketi sadrže više osnovnih namirnica dužeg roka trajanja.

Svaki paket sadrži pakovanje pirinča i pasulja od po dva kilograma, zatim kilogram kuhinjske soli, tri kilograma šećera, po pet kilograma brašna, konzerviranog povrća, suncokretovog ulja i drugih prehrambenih artikala.

Korisnici socijalne pomoći će moći da preuzmu pakete sa namirnicama u svojim mesnim zajednicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!