POBEDNICI PROGLAŠENI, KONCERT OTKAZAN: „Paprikijada“ u Drenovcu u senci pogibije fudbalera Stefana Savića (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

04. 09. 2023. u 15:48

DVODNEVNI „Dani paprike“ u Drenovcu, nažalost, nisu završeni kako je planirano zbog velike tragedije koja je potresla selo – pogibije Stefana Savića, igrača FK "Napredak" Drenovac, u saobraćajnoj nesreći.

ПОБЕДНИЦИ ПРОГЛАШЕНИ, КОНЦЕРТ ОТКАЗАН: „Паприкијада“ у Дреновцу у сенци погибије фудбалера Стефана Савића (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/Opština Paraćin

Ovaj fudbalski klub je jedan od suorganizatora manifestacije, pa je, zbog toga, u večernjim satima, minutom ćutanja odata počast mladiću koji je izgubio život. Ceo kulturno-zabavni program je otkazan, uključujući i koncert estradne umetnice Snežane Sneki Babić.

U takmičarskom delu programa, tokom dva dana, nadmetali su se proizvođači paprike i ajvara, ali i rakije. Po odluci žirija, za najuređeniju parcelu proglašen je zasad Jovice Matića, dok je najkvalitetniju papriku imao Miodrag Petrović. Najteža paprika od 355 grama ubrana je u zasadu Vladice Stanojevića, dok je najdužom proglašena paprika koju je uzgajio Dragan Miladinović.

Foto: Fejsbuk/Opština Paraćin

Najbolju šljivu i voćnu rakiju proizveo je, po odluci žirija, Ivan Grujić, a u katogoriji loze Vojislav Vujović. U pripremi ajvara pobedila je ekipa Kulturno-umetničkog društva „Spasovdanski vez“ iz sela domaćina.

Jedna od pratećih manifestacija, koja je ujedno bila i takmičarska, bila je izložba traktora. Za najlepši, proglašen je traktor u vlasništvu Miloša Vićića, dok je najstariji traktor u posedu Slavčeta Milosavljevića.

Na turniru u šahu za mlađe osnovce pobedio je Vasilije Lukić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!