NOVI VRTIĆ U VRŠCU OTVARAJU 15. SEPTEMBRA: Građevinski radovi završeni, u toku je opremanje objekta

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

31. 08. 2023. u 12:29

NOVI vrtić u Vršcu, čija je izgradnja završena ovih dana, sa radom će početi sredinom septembra, rekao je Miroslav Lepir, član Gradskog veća za obrazovanje.

НОВИ ВРТИЋ У ВРШЦУ ОТВАРАЈУ 15. СЕПТЕМБРА: Грађевински радови завршени, у току је опремање објекта

Foto: J.J.Baljak

Ostalo je da se u ovom savremenom objektu, koji se nalazi kod Gradskog parka, montiraju oprema i nameštaj, kao i da se izvrši tehnički prijem i dobije verifikacija objekta.

-Očekujemo da će vrtić početi sa radom oko 15. septembra. Tu će biti upisano stotinak mališana od jedne do tri godine, koji će biti raspoređeni u sedam vaspitnih grupa – kaže Lepir.

Izgradnja ovog objekta od 640 kvadratnih metara počela je oktobra 2022. godine. Lokalna samouprava je za tu kapitalnu investiciju iz svog budžeta izdvojila 120 miliona dinara, kako bi trajno rešila višegodišnji problem nedovoljnog broja mesta u jaslicama. Više neće biti lista čekanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost