NA OBALAMA BEGEJA: Snimaju se dve domaće serije (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

28. 08. 2023. u 17:55

Nakon trodnevnog snimanja kadrova igranog filma i tv serije Đeca Kozare, reditelja Lordana Zafranovića, najavljeni su novi projekti, tj. snimanje dve domaće tv serije u Zrenjaninu.

НА ОБАЛАМА БЕГЕЈА: Снимају се две домаће серије (ФОТО)

grad Zrenjanin

Kadrovi za dva projekta domaćih serija Ringišpil i Nobelovac, snimaće se u enterijerima i eksterijerima Gradske kuće, ali su producenti izrazili želju i za snimanjem u ambijentu palate suda.

Serija Nobelovac, o životu i delu Ive Andrića, priprema produkcija našeg istaknutog glumca i producenta Tihomira Stanića, a snimanje kadrova za obe nove serije, trebalo bi da bude završeno tokom jeseni.

Grad Zrenjanin će, uz srdačno domaćinstvo, na najbolji način opravdati opravdati sertifikat Film Friendly, koji je stekao 2014. godine kao okruženje naklonjeno filmskoj industriji i jedna od 25 lokalnih samouprava u Srbiji koje ispunjavaju zahteve Srpske filmske asocijacije u pogledu propisanih procedura i nadležnih lokacija, realno dostupnih za različite filmske i serijske produkcije.

- Grad Zrenjanin, svojim zanimljivim ambijentima i odgovarajućom logistikom, privlači pažnju filmskih umetnika, a ponosni smo na činjenicu da je prilikom nedavnog snimanja filma Đece Kozare,  više od 300 Zrenjaninaca statiralo u filmu, u čijoj realizaciji učestvuje 150 ljudi kao deo stalne ekipe - poručuju iz Gradske kuće u Zrenjaninu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)