POPIS POLJOPRIVREDNIH DOMAĆINSTAVA: RZS uputio javni poziv

Z. GLIGORIJEVIĆ

16. 08. 2023. u 12:41

REPUBLIČKI zavod za statistiku uputio je javni poziv zainteresovanima da se prijave za popisivače poljoprivrede, odnosno poljoprivrednih gazdinstava.

ПОПИС ПОЉОПРИВРЕДНИХ ДОМАЋИНСТАВА: РЗС упутио јавни позив

Foto:Z.Gligorijević

Opština Ćuprija obaveštava kandidate za popis, koji će biti sproveden od 1. oktobra do 15. decembra ove godine, da mogu da se prijave do 21. avgusta isključivo popunjavanjem elektronske prijave.

Popisivači će biti u obavezi da pre početka popisivanja prođu petodnevnu obuku, savladaju metodologiju popisa i rad u aplikaciji za prikupljanje podataka. Oni će biti dužni da od 1. oktobra do 15. decembra popišu sva poljoprivredna gazdinstva.

Za sprovođenje popisa u ćuprijskoj opštini biće angažovano 13 popisivača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!