ZA NAŠE TRI: Na humanitarnoj aukciji slika prikupljeno blizu 200.000 dinara

J. S.

17. 05. 2023. u 14:34

NA velikoj humanitarnoj aukcija slika, u okviru velike društveno-humanitarne akcije koja se mesecima unazada odvija pod sloganom „Za naše tri”, prikupljeno je blizu 200.000 dinara za lečenje tri žene iz Vranja.

ЗА НАШЕ ТРИ: На хуманитарној аукцији слика прикупљено близу 200.000 динара

Foto: J.S.

Preko 50 umetnika iz Vranja, Beograda, Kruševca, Šapca, Novog Sada, Surdulice, Gnjilana i drugih gradova darovalo je svoja umetnička dela kako bi se prodala u humanitarne svrhe za lečenje Adrijane Simeonove, Nadice Stošić i Snežane Stanković. Jedna od korisnica fondacije Budi human Adrijana Simeonova odrekla se dela koji njoj pripada jer je njeno primarno lečenje u Atini za sada završeno, a termini da Nadica Stošić započne lečenje matičnim ćelijama u Moskvi i da Snežana Stanković dobije novi bubreg u Belorusiji su sve bliži i zbog toga je ona odlučila da novac bude podeljen na dva dela.

Foto: J.S.

 

Za lečenje ovih Vranjanki potrebno je bilo ukupno 18 miliona dinara, sada Nadici nedostaje još oko milion dinara, a Snežani još četiri miliona dinara. Slike su dostupne još dve nedelje i biće izložene u galeriji Narodnog univerziteta, te se i dalje mogu kupiti po početnim cenama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)