USPEH MLADIH KLADOVSKIH TALENATA: Učenici muzičke škole nagrađeni na Festivalu muzičkih škola Srbije

S. M. J.

16. 05. 2023. u 23:53

NA 66. Festivalu muzičkih i baletskih škola Srbije u Bačkoj Palanci učenici Osnovne muzičke škole „Konstantin Babić“ osvojili su pregršt nagrada.

УСПЕХ МЛАДИХ КЛАДОВСКИХ ТАЛЕНАТА: Ученици музичке школе награђени на Фестивалу музичких школа Србије

Foto: OMŠ "Konstantin Babić" Kladovo

Ekipa kladovske OMŠ „Konstantin Babić“  osvojila je u Bačkoj Palanci tri druge i dve treće nagrade.

Klavirski duo "Altea" koga čine učenice trećeg razreda ove muzičke škole Aleksandra Kalinović i Teodora Šeremetović iz klasa  Danijele Birić i Slađane Mijušković na 66. Festivalu muzičkih i baletskih škola Srbije osvojile su drugu nagradu sa 85,57 poena.

Drugu nagradu sa 85,29 poena osvojila je i Nikolina Pražić, učenica četvrtog razreda na odseku violine Nevene Aksentijević, koja je nastupila uz klavirsku saradnju Miloša Pančića, kao i Lena Janković učenica trećeg razreda odseka klavira u klasi Maje Milošević čiji je nastup žiri ocenio sa 83,57 poena.

Treća nagrada pripala je Alekseju Dumitraškoviću, učeniku četvrtog razreda u klasi gitare Nikole Mišića koji je osvojio 79 poena i  Nikoli Giniću, učeniku šestog razreda u klasi harmonike Nikole Balanovića koji je ocenjen sa 73,57 poena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)