PREDLOZI DO 5. APRILA: Opština Kladovo raspisala konkurs za nagrade

S. M. J.

23. 03. 2023. u 19:33

KOMISIJA za dodelu nagrada i javnih priznanja raspisala je konkurs za dodeluz tradicionalnih priznanja povodom 26. aprila, Dana opštine Kladovo.

ПРЕДЛОЗИ ДО 5. АПРИЛА: Општина Кладово расписала конкурс за награде

Foto: S.M.J.

Godišnje nagrade opštine Kladovo, do četiri najviše, biće dodeljene se pojedincima i kolektivima za postignute rezultate u učenju, sportu, kulturi, nauci, umetnosti, kao i za humanitarne aktivnosti.

Komisija za dodelu nagrada i javnih priznanja pozvala je građane, pravna lica, organe uprave, političke i nevladine organizacije da dostave predloge i za Povelju zahvalnosti koja se dodeljuje i za plodotvornu saradnju i izuzetan doprinos u afirmaciji opštine Kladovo kao i za pruženu pomoć opštini ili građanima, kao i za Nagradu za životno delo za dostignuća koja oplemenjuju ljudsko društvo i da nominuju kandidate za Povelje počasnog građanina  koja se dodeljuje pojedincima čija su dela doprinela saradnji, prijateljskim, privrednim, kulturnim i drugim odnosima između opštine Kladovo i drugih opština, gradova i država.

Predloge za najviša opštinska priznanja povodom Dana opštine, 26. aprila, u spomen na 1867. dana kada je turski izaslanik predao ključeve tvrđave Fetislam artiljerijskom kapetanu Milutinu Jovanoviću, treba dostaviti najkasnije do 5. aprila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!