MARATONCI MENJAJU TRASE AUTOBUSKIH LINIJA U NOVOM SADU: U nedelju zbog međunarodne trke novi raspored gradskog prevoza

S.B.

23. 03. 2023. u 12:56

ZBOG održavanja Novosadskog maratona, u nedelju, 26. marta od 11 do 14 časova privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 1, 6, 8, 11A, 11B i 13.

МАРАТОНЦИ МЕЊАЈУ ТРАСЕ АУТОБУСКИХ ЛИНИЈА У НОВОМ САДУ: У недељу због међународне трке нови распоред градског превоза

S.B.

Autobusi na linijama broj 1 i 8 će od raskrsnice Bulevar cara Lazara i Fruškogorske ulice produžavati pravo na Bulevar oslobođenja, zatim u Ulicu Narodnog fronta i levo u Fruškogorsku ulicu, do okretnice, gde čekuju vreme do narednog polaska.

U povratku će koristiti svoju redovnu trasu od stajališta Fruškogorska i Dr Ilije Đuričića.

Na liniji broj 6 autobusi će u smeru iz Adica saobraćati skraćenom trasom, tako da okretanje obavljaju na Terminalu u Šafarikovoj ulici. Polasci iz Centra za Adice saobraćaju sa terminala u Šafarikovoj ulici, sa kašnjenjem od 10 minuta u odnosu na vreme polaska sa Podbare.

Autobusi na liniji 11 A voziće izmenjenom trasom od raskrsnice Stražilovska i Maksima Gorkog, pravo Stražilovskom ulicom, pa Žarka Zrenjanina, skreću levo na Bulevar Mihajla Pupina, zatim Uspenskom i ulicom Jovana Subotića, pa Temerinskom ulicom levo u Jovana Cvijića nastavljaju redovnom trasom.

Na liniji 11 B, autobusi će saobraćati izmenjenom trasom od raskrsnice Jovana Cvijića i Temerinska, skreću desno, nastavljaju pravo Ulicom Jovana Subotića, Uspenskom ulicom, Bulevarom Mihajla Pupina, skreću desno u Ulicu Žarka Zrenjanina, zatim pravo do raskrsnice Stražilovska i Bulevar cara Lazara, desno na Bulevar cara Lazara, a od raskrsnice Bulevar cara Lazara i Fruškogorska, produžavaju pravo do Bulevara oslobođenja pa desno u Ulicu Narodnog fronta i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Autobusi na liniji broj 13 će na raskrsnici Bulevara cara Lazara i Šekspirova skretati desno, pa iz Šekspirove ulice u Ulicu Narodnog fronta i na Bulevar oslobođenja.

U povratku autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, skreću levo na Bulevar cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna