NOVOSADSKI POLUMARATON STARTUJE 26. MARTA : Danas održan sastanak organizatora manifestacije

S. BAJIĆ

16. 03. 2023. u 18:36

NOVOSADSKI polumaraton, 30. po redu,biće održan u nedelju, 26. marta, a start glavne trke je na Trgu slobode u 11 časova.

НОВОСАДСКИ ПОЛУМАРАТОН СТАРТУЈЕ 26. МАРТА : Данас одржан састанак организатора манифестације

Pres služba grada

To je potvrđeno danas na sastanku Organizacionog odbora tradicionalne sportske manifestacije, u čijoj organizaciji učestvuju predstavnici gradskih službi, preduzeća i ustanova.

Jelena Marinković Radomirović, predsednica Skupštine Grada Novog Sada i predsednica Organizacionog odbora 30. Novosadskog polumaratona,   zahvalila se gradskim ustanovama i preduzećima, kao i drugim učesnicima u organizaciji trka predstojeće sportske manifestacije, poručivši da pripreme za jubilarni polumaraton teku po planu. Sastanku je prisustvovala i Aranka Binder, podsekretarka Pokrajinskog sekretara za sport i omladinu.

Pored glavne trke od 21,1 kilometar, takmičari i rekreativci imaće na raspolaganju i trke od 10, odnosno pet kilometara, samostalno ili štafetno.

Milan Dolga, direktor Izvršnog odobora Novosadskog polumaratona, upoznao je prisutne sa trasom staze i istakao da je prijavljivanje za trke 30. Novosadskog polumaratona u toku, te da je već prijavljeno više od hiljadu učesnica i učesnika a da se očekuje i veliki broj mladih. Među prijavljenima je i više od 150 stranih takmičara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024