JEDINSTVENI NOVOGODIŠNJI UKRASI U PET VOJVOĐANSKIH OPŠTINA : Bilbordi sa fotografijama najboljih učenika

S.B.

31. 12. 2022. u 20:52

ZA Novogodišnje praznike, na bilbordima u Beočinu, Srbobranu, Žablju, Bačkom Petrovcu i Temerinu, postavljeni su plakati sa fotografijama 40 najuspešnijih đaka iz tih opština koji su u prethodnoj školskoj godini osvajali nagrade na domaćim i međunarodnim takmičenjima u oblasti nauke i umetnosti i poneli epitet „učenik generacije“.

ЈЕДИНСТВЕНИ НОВОГОДИШЊИ УКРАСИ У ПЕТ ВОЈВОЂАНСКИХ ОПШТИНА : Билборди са фотографијама најбољих ученика

A.S.

- Tih pet opština dobile su na bilbordima poseban novogodišnji ukras, najbolje đake, da budu društveni uzori u svojoj lokalnoj sredini i da se na poseban način istakne njihov uspeh. Zahvaljujemo se na saradnji i podršci lokalnim samoupravama u kojima su postavljeni bilbordi s fotografijama najboljih učenica i učenika, kao i Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Novog Sada, bez čije podrške ovaj projekat ne bi bio uspešno realizovan – kaže Aleksandar Savanović, predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti.

Projekat Učim+Znam=Vredim realizuje se od 2015. godine, a u Novom Sadu i šest okolnih opština na bilbordima je do sada predstavljeno više od 800 učenica i učenika koji su svoje uspehe postizali na domaćoj i međunarodnoj sceni u nauci i umetnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a