DEDA MRAZ STIGAO U JAGODINU: Novogodišnja praznična čarolija u punom jeku, sve spremno za svečano uključivanje rasvete (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

30. 12. 2022. u 16:48

JAGODINSKI mališani na Gradskom trgu danas su se fotografisali sa Deda Mrazom, koji je stigao u „kočijama“, a još više su uživali u nastupu štulaša i „Haos animatora“.

ДЕДА МРАЗ СТИГАО У ЈАГОДИНУ: Новогодишња празнична чаролија у пуном јеку, све спремно за свечано укључивање расвете (ФОТО)

Foto:Z.Gligorijević

Mališani su se najpre tiskali oko kočija Deda Mraza, jer je svako dete želelo da se fotografiše sa njim.

Program na Gradskom trgu, koji su izveli „Haos animatori“ izazvao je prave ovacije. Mališani su đuskali sa štulašima i članovima grupe „Di Si tim“ iz Jagodine. Uživali su i dok su sa njihovim drugarima animatori radili razne akrobacije, vrteli ih i podizali na ramena da bi videli „kako su porasli za minut“. Osmesi nisu silazili sa dečijih lica.

Za danas je predviđeno i paljenje novogodišnje rasvete i rasvete na novogodišnjoj jelci. Program traje od 17,30 do 18.00 sati.

U subotu, 31. decembra, u 12 sati biće odigrana predstava za decu „Čarolija prvog snega“, a u 14 sati predstava „Novogodišnja bajka“. Novu 2023. godinu Jagodinci će dočekati tradicionalnim vatrometom u ponoć.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost