PO UZORU NA EVROPSKE METROPOLE: "Vinterfest" probudio prazničnu atmosferu u Subotici

J. L.

06. 12. 2022. u 12:57

Po uzoru na evropske metropole, i u Subotici je počeo tradicionalni božićni vašar „Vinterfest“, jedanaesti po redu koji je okupio više od 70 izlagača iz cele Srbije.

ПО УЗОРУ НА ЕВРОПСКЕ МЕТРОПОЛЕ: Винтерфест пробудио празничну атмосферу у Суботици

foto: J.L.

Kao i prethodnih godina, Subotičani i njihovi gosti u vašaru kojim se širi miris kuvanog vina, kolača i božićnih bombona, moći će da uživaju do 8. januara.

 „Vinterfest“ će i ovoga puta imati humanitarni karakter, te svi koji žele da pomognu i doniraju novac to mogu da učine na posebno paviljovnu.

-Na prošlogodišnjoj manifestaciji skupljeno je 128.000 dinara koji su donirani Fondaciji za lečenje teško obolele dece i omladine pri Gradu Subotici, koja godinama unazad pomaže deci i njihovim roditeljima kojima je ova pomoć potrebna – podseća Jasmina Stevanović, sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti. - Ovo nije jedini humani gest, tu je i kućica „Srce na dlanu“ u kojoj će tokom trajanja „Vinterfesta“ subotički osnovci i udruženja građana izlagati i prodavati svoje radove a novac donirati vršnjacima u školama. Osnovcima su se priključila Opšta bolnica koja će izložiti predmete koje su napravili pacijenti sa Odeljenje psihijatrije u okviru svoje terapije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

TRAŽITE IDEALAN VRTIĆ ZA DETE? Imamo rešenje za Vas!