KAD MOŽE U KATARU, MOŽE I U ŠAPCU: I u gradu na Savi organizovano "Svetsko prvenstvo u fudbalu" (FOTO)

V.Mitrić

27. 11. 2022. u 19:38

DA bi atmosferu iz dalekog Katara, gde se održava Svetsko prvenstvo u Fudbalu, približili i gradu na Savi, Sportski savez grada Šapca pod pokroviteljstvom grada Šapca, organizovao je simbolično Čivijaško svetsko prvenstvo.

КАД МОЖЕ У КАТАРУ, МОЖЕ И У ШАПЦУ: И у граду на Сави организовано Светско првенство у фудбалу (ФОТО)

foto:V Mitrić

Među 12 ekipa šabačkih osnovnih škola, podeljenih u nacionalne timove učesnika pravog Svetskog prvenstva, svi Šapčani imaju priliku da uživaju u fudbalskoj čaroliji ovdašnjih mladih fudbalera.

- Siguran sam da učenicima ovo takmičenje posebno znači i da im je dalo dodatni podstrek da se bave fudbalom i sportom uopšte -kaže Aleksandar Pajić, gradonačelnik Šapca. - Takmičarski duh, druženje, podrška nacionalnom timu Srbije u Kataru, sve je to deo današnjeg Čivijaško svetskog prvenstva.

Ovo takmičenje će i mladim fudbalerima ostati u najlepšem sećanju. Da tako bude, pobrinuo se Grad Šabac poklonivši učesnicima dresove i nagrade.

Oni koji nisu mogli da odu u Katar, danas mogu da uživaju u Čivijaškom svetskom prvenstvu u Šapcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost