OPŠTI HAOS ZBOG MUNDIJALA: "Gori" Brisel, specijalci na ulicama! Meč Belgija - Maroko izazvao velike nerede (VIDEO)

Novosti online

27. 11. 2022. u 17:58

BRISEL je danas praktično goreo, a razlog leži u tome da je došlo do nereda na ulicama glavnog grada Belgije tokom meča Svetskog prvenstva između Belgije i Maroka (0:2).

ОПШТИ ХАОС ЗБОГ МУНДИЈАЛА: Гори Брисел, специјалци на улицама! Меч Белгија - Мароко изазвао велике нереде (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Policija je morala da koristi vodene topove i ispaljuje suzavac, dok su navijači bacali pirotehniku, prevrtali automobile i palili parkirane skutere, preneo je "San".

Na mesto incidenata izašlo je oko 100 specijalaca, a navijači Moroka su posle pobede nad Belgijom slavili ulicama noseći marokanske zastave.

Načelnik briselske policije Filip Kloze osudio je nerede i upozorio građane da ne prilaze centru grada, dodajući da je naložio policajcima da hapse.

- Snažno osuđujem incidente koji su se dogodili danas posle podne. Policija je već dejstvovala. Savetujem navijačima da ne dolaze u centar, a policija radi sve što je u njenoj moći da održi javni red - doado je Kloze.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)