NOVOSADSKI PUTARI „UBACILI U PETU“ : Pri kraju popravke saobraćajnica, da ulice budu spremne za zimu

S. B.

24. 11. 2022. u 12:36

RADOVI na popravci kolovoza u Novom Sadu, kako potvrđuju u Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve, izvode se intenzivnom dinamikom, da bi pred zimski period i dok to dozvoljavaju vremenski uslovi, bilo sanirano što više saobraćajnica na teritoriji Grada.

НОВОСАДСКИ ПУТАРИ „УБАЦИЛИ У ПЕТУ“ : При крају поправке саобраћајница, да улице буду спремне за зиму

PSG

U toku su radovi na poslednjoj deonici Futoške ulice, predviđenoj za ovu godinu, od Bulevara Evrope do Hajduk Veljkove ulice. Saobraćaj se odvija dvosmerno, na suprotnoj kolovoznoj traci.

Radovi se izvode i u Ulici Radomira Raše Radujkova, na kolovoznoj traci u smeru od Bulevara Evrope ka Bulevaru Slobodana Jovanovića. Za saobraćaj je prohodna kolovozna traka u suprotnom smeru. U Ulici Petefi Šandora danas se završavaju radovi na asfaltiranju dela ulice od Senteleki Kornela do Feješ Klare i izvode se pripremni radovi na sledećoj deonici, od Feješ Klare do Jožef Atile.

Radovi na obnovi kolovozne konstrukcije uslovili su obustavu saobraćaja na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora, do pred Novosadsku ulicu. Na toj deonici u toku su radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije, nakon čega će se pristupiti sanaciji treće etape, od Novosadske ulice do kružnog toka. Dok traju radovi, za pristup Institutu građani bi trebalo da koriste pravac iz centra Sremske Kamenice, kroz Železničku ulicu.

U Sremskoj Kamenici izvode se i radovi na popravci kolovoza u Ulici Marka Oreškovića.

U Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve potsećaju da je na snazi obustava saobraćaja i u delu Ulice Kraljevića Marka, od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića, kao i u delu Partizanske ulice, od Rumenačke do Industrijske.


 


 


 


 


 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PORODILA SE NATAŠA KOVAČEVIĆ: Lepe vesti u domu košarkašice, beba dobila moćno ime (FOTO)