U PONUDI 300 RADNIH MESTA: Sajam zapošljavanja u Subotici 10. novembra

J. L.

03. 11. 2022. u 16:47

SUBOTIČKA Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje u svojim prostorijama 43. Sajam zapošljavanja u četvrtak, 10. novembra, od 10 do 14 časova.

У ПОНУДИ 300 РАДНИХ МЕСТА: Сајам запошљавања у Суботици 10. новембра

FOTO:Sajt NSZ Filijala Novi Sad

Na Sajam su se prijavila 24  poslodavaca, koji će ponuditi oko 300 radnih mesta za šivače, radnike na sparivanju i savijanju čarapa, operatere u proizvodnji, građevince, čistače prostorija, polirere, presače, bravare i zavarivače, magacionere i operatere u kontroli kvaliteta.

Takođe, traženi su i  zavarivači, namotavači, presači, operateri na CNC mašinama, bravari-kotlari,farbari, pletači, brusači, metaloglodači, električari, mašinski tehničari, elektromehaničari, mašinbravari, tehničari održavanja elektro ili mašinske struke, viljuškaristi, operateri na kontroli kvaliteta mašinske ili elektro struke, ispitivači i planeri proizvodnje mašinske ili elektro struke.

Potrebni su i administrativni radnici i poslovni sekretari, medicinske sestre, negovateljice, kuvari, šankeri, poslastičar, prodavci-kasiri i poslovođe maloprodajnog objekta, agenti terenske prodaje, IT operateri, točioci goriva, blagajnik, vodoinstalateri, moleri, vozači C i E kategorije, radnici u skladištu i punionici gasa.

Tržištu nedostaju i mašinski i elektro inženjeri, inženjeri elektronike, tehnolozi i vođa odeljenja održavanje opreme mašinskog ili elektro usmerenja, praktikanti u departmanu kvaliteta, praktikanti u departmanu procesnog inženjeringa kao i vođa tima inženjera u laboratoriji tehničkog usmerenja, šef gradilišta.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri