PONOSNI NA SVOJE ĐAKE Tradicionalni Dan uspešnih u OŠ "Četvrti kraljevački bataljon"

G. ĆIROVIĆ

06. 06. 2022. u 10:50

Osnovna škola „Četvrti kraljevački bataljon“ u Kraljevu prigodnom svečanošću u školskom dvorištu tradicionalno je obeležila „Dan uspešnih“ - dan posvećen najuspešnijim učenicima i nastavnicima.

ПОНОСНИ НА СВОЈЕ ЂАКЕ Традиционални Дан успешних у ОШ Четврти краљевачки батаљон

G.Ćirović

Ovom prilikom uručeno je ukupno 330 nagrada za 55 nastavnika i 165 đaka koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim, okružnim, opštinskim , pa čak i međunarodnim takmičenjima znanja i koji su ostvarili zapažene rezultate na literalnim i likovnim konkursima, kao i sportskim nadmetanjima.

Svojim uspesima naročito se istakla Iskra Vasiljević, učenica sedmog razreda, sa osvojenih čak 17 nagrada iz matematike, fizike, hemije, biologije i srpskog jezika.

- Drago mi je što svoju školu predstavljam u najboljem svetlu, a nagrade i priznanja su mi veliki motiv da još marljivije učim – skromno kaže Iskra koja je osvojila i zlatnu medalju na međunarodnom takmičenju „Matematika bez granica“.

G.Ćirović

Iskra Vasiljević, učenica sedmog razreda

Zadovoljstvo i ponos nije krila ni direktorka ove ugledne obrazovne ustanove Marina Vučinić.

- Ponosni smo na naše đake i nastavnike – naglasila je direktorka škole. - Potrudili smo se da im se odužimo skromnim poklonima i tako im se zahvalimo što su na sjajan način predstavljali svoju školu i svoj grad.

G.Ćirović

Dan uspešnih u OŠ "Četvrti kraljevački bataljon"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!