VAŽNO ZA MATURANTE: Policija u Zrenjaninu pojačano će patrolirati tokom maturskih proslava

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

27. 05. 2022. u 13:16

PRIPADNICI Policijske uprave u Zrenjaninu, tokom maturskih proslava i drugih manifestacija kojima se obeležava kraj školske godine, pojačano će patrolirati ulicama, trgovima i oko školskih dvorišta i objekata u kojima se organizuju ovi događaji.

ВАЖНО ЗА МАТУРАНТЕ: Полиција у Зрењанину појачано ће патролирати током матурских прослава

Foto: B. G.

- Apelujemo na maturante da budu savesni i odgovorni, a posebno na mlade 

vozače da poštuju sve saobraćajne propise, da za volan ne sedaju ukoliko su 
konzumirali alkohol - poručuju iz zrenjaninske policije, uz napomenu da poštuju ograničenje brzine i koriste sigurnosni pojas, a da je svima sa probnom vozačkom dozvolom zabranjeno da voze od 23 do 6 časova ujutru. 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni