BAKU SKINULI SA LITICE: Pronađena Verka Vukovavljević (96) iz Gornje Trešnjice

V. M.

18. 05. 2022. u 10:43

STARICA Verka Vukovavljević (96), čiji je nestanak prijavio sin Radivoje Vukosavljević, sinoć u kasnim noćnim satima, pronađena je živa na oko kilometar i po od kuće.

БАКУ СКИНУЛИ СА ЛИТИЦЕ: Пронађена Верка Вуковављевић (96) из Горње Трешњице

Foto: V. M.

U potragu za vremešnom meštankom Gornje Trešnjice, nadomak Ljubovije, koja je zadnji put viđenja u utorak, oko 19 časova, krenuli su iskusni policajci Dejan Nenadović i Radoje Gligorić, i ugledali su je oko 22,30 časova na litici. Čudno je kako je starica stigla do nepristupačnog terena. U pomoć su stigli i ljubovijski vatrogasci, koji su sa policajcima, u uslovima slabe vidljivosti i teškog terena, uz stručnu upotrebu španera, konopca, skoro na u filmu, došli do baka Verke, stavili je na nosila i spustili da litice. Ova časna misija nije bila ni laka ni jednostavna.

Oko ponoći baka je odvedena u ljubovijski Dom zdravlja, odakle je posle ukazane prve pomoću odevezena u Opštu bolnicu u Loznicu, gde je, sada, posle zbrinjavanja, u relativno stabilnom stanju.

- Sve pohvale zaslužuju pripadnici ljubovijske policije, vatrogasno spasilačke jedinice Ljubovija, koji su pokazali visoki stepen organizovanosti, stručnosti, sposobnosti da u nejtežim situacijama brzo i efikasno deluju - kaže Azbukovčanin Brano Petrović, policijsko - sudski ekspert. - Pohvale zaslužuju i radnici DZ Ljubovija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!