KORONA VIRUS: U Kladovu bez obolelih, u Negotinu 13 kovid slučajeva

S. M. J.

11. 04. 2022. u 14:43

PREMA najnovijim podacima ovdašnjih zdravstvenih ustanova, u Kladovu nije potvrđen nijedan novi kovid slučaj, dok ih je u Negotinu evidentirano 13 u petak i u dane vikenda.

КОРОНА ВИРУС: У Кладову без оболелих, у Неготину 13 ковид случајева

Foto: S. M. J.

U opštini Negotin, u petak i u dane vikenda, od 110 uzoraka, kod 13 je laboratorijski potvrđeno prisustvo virusa korona. Prema podacima ovdašnjeg Zdravstvenog centra, virus je trenutno aktivan kod ukupno 60 osoba.

U protekla tri dana na bolničko lečenje primljena su tri pacijenta, pa je tako na kovid odeljenjima ukupno zbrinuto 10 bolesnika sa upalom pluća.

U kovid ambulanti je obavljeno 50 pregleda, od kojih 36 prvih i 14 kontrolnih.

U Kladovu, međutim, prema podacima Zdravstvenog centra, od 11. aprila nije potvrđen nijedan novi slučaj virus korona. Od virusne infekcije oporavila su se tri bolesnika, a 10 ih je trenutno aktivno pozitivnih.

U ovoj opštini je od početka epidemije virusom korona bilo zaraženo 5.267 osoba, oporavila su se 5.133 bolesnika, dok su bitku sa kovidom izgubile 124 osobe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)