ROĐENO ŠEST BEBA, ČEKA SE JOŠ JEDNA: U poslednja tri dana u gračaničkom porodilištu na svet došlo šest beba

D. Z.

12. 01. 2022. u 17:48

U GRAČANIČKOM porodilištu u prethodna tri dana rođeno je šest beba, četiri dečaka i dve devojčice, a očekuje se da će u sredu toku dana na svet doći još jedna beba.

РОЂЕНО ШЕСТ БЕБА, ЧЕКА СЕ ЈОШ ЈЕДНА: У последња три дана у грачаничком породилишту на свет дошло шест беба

Foto: V.M.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju poručio je da je Gračanica u poslednja tri dana doživela pravi mali bebi-bum i dodao da će Kancelarija za KiM darovati bebe, odnosno njihove mame sa po 10.000 dinara.

-I mame i bebe se osećaju odlično, a Kancelarija za Kosovo i Metohiju čestita srećnim porodicama i darovaće mališane sa dodatnih 10.000 dinara pomoći, kao vid podrške njihovim prvim koracima- istakao je Petković.

BONUS VIDEO - VELIKI USPEH SRBIJE: U 2021. godini otvoreno je čak 18 fabrika, a započeta je izgradnja 6 novih

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)