ZAVRŠEN PROJEKAT "SVETLO U TAMI": Nastavak podrške Grada Novog Sada Terapijskoj zajednici Zemlja živih

Z. GRUMIĆ

29. 12. 2021. u 17:24

POVODOM završetka projekta "Svetlo u tami!“, Terapijsku zajednicu Zemlja živih na Čeneju koja u okviru SPC pruža podršku i pomoć u lečenju bolesti zavisnosti, posetio je član Gradskog veća Novog Sada Ognjen Cvjetićanin.

ЗАВРШЕН ПРОЈЕКАТ СВЕТЛО У ТАМИ: Наставак подршке Града Новог Сада Терапијској заједници Земља живих

Grad Novi Sad

Taj projekat, koji se u terapijskoj zajednici organizuje već šestu godinu zaredom i usmeren je na rad sa štićenicima kroz kreiranje inovativnih edukativnih programa, ostvaruje se uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu- Kancelarije za mlade.

- Veoma mi je drago što danas imamo priliku da na licu mesta vidimo kako takvi projekti utiču na jednu osetljivu kategoriju mladih ljudi i da ih uverimo da ćemo nastaviti da ih podržavamo i da se borimo za njih - izjavio je Cvjetićanin.

Tom prilikom, premijerno je predstavljen dokumentarni film koji je snimljen u okviru projekta, a koji prikazuje život za vreme i nakon terapijske zajednice.

Autor filma i saradnik Udruženja Zemlja živih Srđan Miljković zahvalio je Gradu koji od 2015. godine podržava radionice art-terapije u kojima učestvuju štićenici terapijskih zajednica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)