POSLE VUČIĆEVOG OBEĆANJA MOMENTALNA AKCIJA: Meštani jadarskih sela uskoro dobijaju bolju struju i stubove

V. Mitrić

08. 12. 2021. u 08:00

PREMA rečima direktora EPS Distribucije Bojana Atlagića, u MZ Korenita, kod Loznice, treba urgentno da se zameni 35 drvenih stubova i postavi 450 metara samonosivog kablovskog snopa, kako bi kasnije moglo da se investira u javnu rasvetu.

ПОСЛЕ ВУЧИЋЕВОГ ОБЕЋАЊА МОМЕНТАЛНА АКЦИЈА: Мештани јадарских села ускоро добијају бољу струју и стубове

Foto: V. Mitrić

- U mesnim zajednicama Gornje i Donje Nedeljice biće urgentno zamenjeno devet drvenih stubova, isto i u MZ Simino Brdo, a rok za to je narednih mesec dana. Trafostanica Draginac dobiće novi transformator i biće opremljena u narednih mesec dana, u šta će biti uloženo 7,5 miliona dinara. U naredne dve godine na tom mestu biće sagrađena nova trafostanica, što je investicija vredna oko 200 miliona dinara - istakao je Atlagić.

Predsednik MZ Donje Nedeljice Zlatomir Antonić kazao je da su problemi u Donjim i Gornjim Nedeljicama česta isključenja električne energije, ali da sada mogu da računaju na stabilno snabdevanje na duži period.

Ovo je plod obećanja koje je u subotu u razgovoru sa meštanima dao predsednik Vučić, posle čega je odmah u ovaj kraj stigao direktor EPS-a sa najbližim saradnicima. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna