PRIORITET - ZATVORENI BAZEN Izabrano novo rukovodstvo Vaterpolo kluba Kraljevo

G. ĆIROVIĆ

30. 11. 2021. u 10:57

NA vanrednoj izbornoj Skupštini Vaterpolo kluba Kraljevo umesto dosadašnjeg predsednika dr Aleksandra Macana za novog predsednika popularnih "delfina" jednoglasno je izabran Milan Genčević, dugogodišnji član kluba i sportski radnik.

ПРИОРИТЕТ - ЗАТВОРЕНИ БАЗЕН  Изабрано ново руководство Ватерполо клуба Краљево

VK Kraljevo

Funkcija potpredsednika poverena je Prvoslavu Pajeviću, izabrani su novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora, dok je za počasnog člana proglašen Momčilo Popović.

- Uz održanje stabilnosti i visokog renomea, priritet je nastavak borbe za izgradnju zatvorenog bazena u Kraljevu kako bi klub koji je sinonim za vaterpolo, korektivno i sportsko plivanje, kao i obuku neplivača, mogao da isprati savremene sportske tendencije – rekao je Milan Genčević.

VK Kraljevo

SA TRENINGA MLAĐIH SELEKCIJA U svom bazenu samo tokom leta

On je dodao i da se zbog promene politike poslovanja hotela „Breza“, osim tokom leta, treninzi više ne realizuju u Vrnjačkoj Banji.

- Subotom i nedeljom ekspedicija od šest selekcija sa ukupno 120 dečaka i devojčica putuje za Kruševac - dodao je novoizabrani predsednik. - Kraljevo je jedini grad u okruženju koji ne poseduje zatvoreni bazen, pa tako ni adekvatne uslove za rad vaterpolo kluba. Uprkos tome, nastavljamo kurs verujući u sebe, decu i roditelje, i nadajući se novim trofejima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!