LINIJA 17 PRIVREMENO MENJA TRASU: Zbog radova na podvožnjaku u Kisačkoj ulici u Novom Sadu

Lj. P.

26. 11. 2021. u 16:23

ZBOG radova na rekonstrukciji i izgradnji podvožnjaka u Kisačkoj ulici, autobuska linija broj 17, od subote 27. novembra do 20. marta 2022. godine privremeno će izmeniti trasu kretanja.

ЛИНИЈА 17 ПРИВРЕМЕНО МЕЊА ТРАСУ: Због радова на подвожњаку у Кисачкој улици у Новом Саду

Foto N. Karlić

U smeru od Tržnog centra BIG, od raskrsnice Sentanrejski put/Partizanska ulica, autobusi će skretati levo u Partizansku ulicu, desno u Temerinsku ulicu do Kisačke ulice i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

U smeru od centra, od raskrsnice Bulevar oslobođenja/Bulevar Jaše Tomića autobusi će skretati levo na Bulevar Jaše Tomića, desno u Rumenačku ulicu, desno u Partizansku ulicu (pored „Merkura“), levo u Industrijsku (trasom linije broj 10 do „Mašinoremonta“) i dalje nastavljati do Tržnog centra „BIG“.

Na izmenjenom delu trase, kako saoppštavaju iz JGSP „Novi Sad“, koristiće se redovna stajališta drugih linija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PROMOCIJA MERA ZA ZAPOŠLJAVANJE: U Leskovcu i Vlasotincu predstavljeni konkursi NSZ