PRIHODI VEĆI ZA 19 ODSTO: Devetomesečni izveštaj o realizaciji budžeta grada Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

25. 10. 2021. u 13:13

NA svojoj jubilarnoj, pedesetoj sednici u ovom sazivu, članovi kraljevačkog Gradskog veća usvojili su Izveštaj o realizaciji budžeta grada Kraljeva u prvih devet meseci ove godine, koji će biti prosleđen i odbornicima lokalnog parlamenta na razmatranje i usvajanje.

ПРИХОДИ ВЕЋИ ЗА 19 ОДСТО: Деветомесечни извештај о реализацији буџета града Краљева

Gradska uprava u Kraljevu

Prema pomenutom devetomesečnom Izveštaju, od 1. januara, do 30. septembra ove godine Grad je ostvario ukupne prihode za čak 19,13 odsto, odnosno za oko 496 miliona dinara veće nego u istom periodu 2020. godine.

U navedenom periodu, na osnovu primanja od nefinansijske imovine, zaduživanja i primanja od finansijske imovine ostvareni su ukupni prihodi u iznosu od 3,088 milijardi dinara, odnosno u visini od 72,81 odsto planiranih sredstava u gradskoj kasi za tekuću godinu.

- To je još jedan dokaz odgovornog i domaćinskog poslovanja kompletne lokalne samouprave – poručio je gradonačelnik dr Predrag Terzić, ujedno i predsedavajući Gradskog veća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade