SAMI ZVALI POLICIJU?! Bahatost mladih izgrednika poprimila velike razmere

I. Mitić

15. 10. 2021. u 20:53

DEČIJA igrališta pored Vlasine, u centru Vlasotinca, često su meta vandala, a njihova bahatost je poprimila takve razmere da ih u rušilačkim namerama ne sprečava ni prisustvo starijih niti video-nadzor.

САМИ ЗВАЛИ ПОЛИЦИЈУ?! Бахатост младих изгредника попримила велике размере

Foto: OU Vlasotince

Grupa mladih ljudi, pre desetak dana, lomila je mobilijar, kante i tablu, na dečijem igralištu u blizini Sportsko-rekreacionog centra „Vlasina“, a na upozorenje čuvara ovog objekta da će pozvati policiju reagovali su potpuno neočekivano i sami pozvali predstavnike organe reda. 

- Policija je došla i uzela im izjave. Ne znam šta se dalje dešavalo – kazao je radnik koji je kritične noći dežurao u sportskoj dvorani.

Izgrednici pred njim nisu pokazali ni trunku kajanja ili straha od eventualnih zakonskih posledica, a ovakvi incidenti su posebno česti tokom vikenda. Oba igrališta pored Vlasine „pokrivena“ su sistemom video-nadzora.  

- Lome klupe, kante, ostavljaju flaše i drugi otpad, pa kada tokom dana u park dođu roditelji sa decom budu razočarani što im je uništen prostor za igru. Apelujem na mlade ljude da brinu i čuvaju zajedničku imovinu – kazao je Saša Đokić, v.d. direktora SRC „Vlasina“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri