KORONA U GORNJEM MILANOVCU: Preminuo jedan pacijent

M. B.

26. 09. 2021. u 12:51

U KOVID zoni Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, preminuo je, nažalost, još jedan pacijent, star 90 godina. U njoj se, prema preseku od jutros u sedam sati, trenutno leče 24 osobe.

КОРОНА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ: Преминуо један пацијент

Foto M. Bošnjak

- Od 24 pacijenta na lečenju u „crvenoj“ zoni, virus korona potvrđen je kod 22, dva imaju negativne rezultate testiranja. Tokom minula 24 sata, u tu zonu primljene su tri osobe, sa simptomima koji ukazuju na taj virus. Jedan pacijent prevežen je u Kovid bolnicu u Batajnici, nije bilo otpusta na kućno lečenje – izjavio je dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice

Dnevnih zvaničnih podataka iz ovdašnjeg Doma zdravlja, o broju novoinficiranih osoba virusom korona, još nema. Ta ustanova često ponedeljkom saopšava te zbirne podatke za sve dane minulog vikenda.

Od marta prošle godine, to jest od početka epidemije kovida-19 do danas, u Rudničko-takovskom kraju preminule su 142 osobe. U celom tom periodu, korona virusom ukupno je, po dosadašnjim podacima, zaraženo 4.230 lica, a od tog broja, samo od početka avgusta ove godine do danas, u četvrtom talasu epidemije, obolelo je njih 697.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a