PRIZNANJE ZA MEĐUREGIONALNU SARADNJU: Pokrajinski sekretar dr Nenad Ivanišević dobitnik mostarske povelje "Lumina Mostsriensia"

J. L.

27. 08. 2021. u 19:44 >> 20:16

POKRAJINSKI sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević jedan je od laureata "Mostarske povelje", priznanja koje se dodeljuje kao podstrek za jačanje i razvoj prosperiteta u regionu.

ПРИЗНАЊЕ ЗА МЕЂУРЕГИОНАЛНУ САРАДЊУ: Покрајински секретар др Ненад Иванишевић добитник мостарске повеље Лумина Мостсриенсиа

Foto J. L.

Reč je o novoustanovljenom priznanju koje dodeljuju Jadransko-jonski i Podunavski region, u čast delatnika i institucija koji doprinose unapređenju saradnje u svim oblastima privrednog i društvenog stvaralaštva. Po rečima organizatora, nagrada simboliše uspeh i predstavlja most koji ne poznaje i ne priznaje granice.

-Izuzetna mi je čast što sam jedan od dobitnika ovog priznanja. Međuregionalna saradnja i povezivanje svih ključnih aktera, institucija i pojedinaca u regionu veoma su važne i značajne. Kako u cilju jačanja svih grana privrede, preduzetništva, tako u pogledu kreiranja jedinstvenog turističkog proizvoda regiona - istakao je Ivanišević.

Foto J. L.

Inače, kao predstavnik AP Vojvodine, Ivanišević je učestvovao na regionalnoj konferenciji u Mostaru, posvećenoj privredi u regionu, kao i multimodalnim evropskim koridorima.

-Ideja je da aktivnim učešćem i umrežavanjem sa našim strateškim partnerima u regionu, osnažimo privredu i preduzetništvo u našoj zemlji i AP Vojvodini, ali i da se međuregionalno povežemo kako sa javnim, tako i sa privatnim sektorom u regionu- rekao je sekretar Ivanišević. -Međuregionalna saradnja je od izuzetne važnosti za kreiranje jedinstvenog proizvoda, koji bi region kao turističku celinu ponudio na najefikasniji način evropskom i svetskom turističkom tržištu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima