U RINGU 200 DECE: Pokrajinski sekretar Dane Basta posetio Kik-boks kamp u Kanjiži

J.LEMAJIĆ

11. 08. 2021. u 17:32

POKRAJINSKI sekretar za sport i omladinu Dane Basta obišao je učesnike međunarodnog trening kampa u kik-boksu u Kanjiži.

У РИНГУ 200 ДЕЦЕ: Покрајински секретар Дане Баста посетио Кик-бокс камп у Кањижи

Foto: Pokrajinska vlada

Kamp je okupio dve stotine dece, koja imaju priliku da, tokom sedmodnevnog kampa, u radu sa 14 licenciranih vrhunskih trenera uče, treniraju i usavršavaju svoje sportske veštine. Treninzi se odvijaju tri puta dnevno na tatamiju i u ringu. Istovremeno, ovo je prilika i za trenere da kroz zajednički rad i edukaciju razmene iskustva i informacije o novim metodama treninga, borbama i pravilima.

 - Uslovi u kampu sjajni, mladi rade sa odličnim trenerima i imaju priliku da se uče pravim vrednostima. Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu godinama podržava ovaj kamp, dobar je partner i Kik-boks saveza Vojvodine, koji poslednjih nekoliko godina sa svojim klubovima ostvaruje odlične rezultate - istakao je Dane Basta.

Opština Kanjiža svake godine izdvaja oko 15 miliona dinara za aktivnosti sportskih klubova.

 - Zajedno sa Pokrajinskom vladom ulažemo i u razvoj sportske infrastrukture na Tisi, gde se održavaju brojni kampovi tokom leta i jeseni – dodao je Robert Fejstamer, predsednik opštine Kanjiža.

Organizator ovogodišnjeg kampa je Boks klub „Ringfajter“ (Ringfighter), u saradnji sa Kik-boks savezom Vojvodine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024