ROK ZA PRIJAVU 4. AVGUST: Program za sufinansiranja zamene stolarije u Trsteniku

S.BABOVIĆ

27. 07. 2021. u 16:25

MINISTARSTVO rudarstva i energetike i opština Trstenik zajedno su opredelili šest miliona dinara za program sufinansiranja zamene stolarije, izrade spoljne izolacije i nabavke kotlova na gas u porodičnim objektima.

РОК ЗА ПРИЈАВУ 4. АВГУСТ: Програм за суфинансирања замене столарије у Трстенику

Foto: S.BABOVIĆ

Pravo učešća imaju svi zainteresovani privredni subjekti koji ispunjavaju zakonom utvrđene uslove za obavljanje navedenih deltnosti i koje ispunjavaju uslove definisane pravilnikom o sprovođenju mera energetske tranzicije i samim javnim pozivom.

 - Rok za podnošenje prijava je 4. avgust - navode u Opštinskoj upravi. - Prijave se dostavljaju lično na šalteru OU Trstenik, kancelarija br.6 u Uslužnom centru ili slanjem preporučene pošiške na adresu Opštine - Ulica kneginje Milice br 5,37240 Trstenik.

Sve dodatne informacije i detalji u vezi sa ovim javnim pozivom mogu se dobiti na sajtu http://www.trstenik.rs/index.php/aktuelnosti/2226-javnipozivenergentskatranzicija, slanjem pitanja na mejl javne.nabavke@trstenik.rs ili pozivom na broj 037/711-144.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba