POLJOPRIVREDNICI NA OKUPU OD 18. DO 24. SEPTEMBRA: Krizni štab dao dozvolu Novosadskom sajmu za ključne priredbe

J.S.

27. 07. 2021. u 14:22

NOVOSADSKI sajam dobio je dozvolu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za organizaciju priredbi, u terminu od 18. do 24. septembra, kada će biti održan 88. međunarodni poljoprivredni sajam, 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije.

ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ НА ОКУПУ ОД 18. ДО 24. СЕПТЕМБРА: Кризни штаб дао дозволу Новосадском сајму за кључне приредбе

FOTO: Novosadski sajam

U odgovoru na Dopis Novosadskog sajma, navedeno je da je neophodno da se primene svi protokoli, poput onih na festivalu Exit, nedavno održanom u Novom Sadu što znači da će uslovi za izlagače i posetioce biti - digitalni zeleni sertifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom KOVID-u 19), negativan brzi antigenski ili PCR test.

Međunarodni poljoprivredni sajam je ključni događaj u oblasti agrobiznisa u ovom delu Evrope i mesto na kojem Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i sve relevantne pokrajinske i institucije Grada Novog Sada predstavljaju subvencije za poljoprivrednu proizvodnju, a izlagači najnovija dostignuća u agraru, proizvode i iskustva.

Pored brojnih domaćih izlagača, dolazak su najavile i firme iz Češke koja je Zemlja partner, Italije, Španije, Belorusije, Poljske, Holandije, Turske i i zemalja u okruženju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)