BRUJALE ŽESTOKE MAŠINE: Nekoliko stotina bajkera minulog vikenda "okupirali" Paraćin povodom moto-skupa

Z. RAŠIĆ

26. 07. 2021. u 12:25

NEKOLIKO stotina motorista, odlični koncerti koji su trajali skoro do jutra i fantastična atmosfera sa publikom - sve to bez ijednog incidenta - obeležili su minuli moto-skup u Paraćinu, koji je od petka do nedelje održan u krugu nekadašnje kasarane.

БРУЈАЛЕ ЖЕСТОКЕ МАШИНЕ: Неколико стотина бајкера минулог викенда окупирали Параћин поводом мото-скупа

Foto White angels

Turiranje motora odjekivalo je gradom, a bajkeri su, kao i uvek, privlačili pažnju izgledom i moćnim mašinama gde god da su se pojavili. Oba segmenta manifestacije - kvalitetan muzički program i bajkerska zabava za publiku u kampu i u centru Paraćina, po ponašanju više hiljada posetilaca, bili su savršeni, pa organizator i domaćin, ovdašnji Moto-klub White angels, ima razloga da bude i više nego zadovoljan.

GUŽVA Turiranje motora odjekivalo gradom, Foto Z. Rašić

- Posle godinu dana pauze zbog kovida, ovaj skup smo organizovali maltene "na mišiće", razmišljali smo čak i da odustanemo. Ipak, vredelo je, bilo smo na nivou kakav nam dolikuje, čak smo uspeli da podignemo lestvicu iznenađenja za goste, sve to bez ijednog incidenta u kampu. Bili smo iznenađeni odzivom posetilaca prve večeri, u petak, jer je ipak bio radni dan, a glavna noć za nas uvek je subota na nedelju. - objašnjava Stanislav Stošić, predsednik White angels.

Publika se razišla oduševljena i sa osmehom, razgaljena rok muzikom, što pokazuje koliko su ovakvi događaji istinski nedostajali. Baš kao i bajkerski besplatni pasulj koga je bilo za sve.

Foto Z. Rašić

DEFILE I AKROBATIKA

U KRUGU kasarne nisu izostale bajkerske igre, kao ni akrobacije na motoru koje je izveo Nikola iz Aleksinca kako u kasarni, tako i u samom centru grada, u glavnoj ulici zatvorenoj za saobraćaj. Masa Paraćinaca, mladih i starijih, ali najviše dece, napunila je centar grada u očekivanju defilea moćnih mašina, što se i dogodilo oko 19 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)