MOTO-SKUP U PARAĆINU: Svirka trajala do jutra, nastavak večeras

Z. Rašić

24. 07. 2021. u 20:10

SINOĆNA svirka u Paraćinu na moto skupu za bajkere koji su stigli iz svih krajeva Srbije i brojne posetioce trajala je do „sitnih“ jutarnjih sati, što pokazuje da su svi željni dobrog provoda i opuštanja, a sve je proteklo sa osmehom i bez ijednog incidenta.

МОТО-СКУП У ПАРАЋИНУ: Свирка трајала до јутра, наставак вечерас

Foto: White angels

 To jeste razlog za veliko zadovoljstvo, kaže, za „Novosti“, Stanislav Stošić, predsednik paraćinskog MK „White angels“, kluba koji je bio domaćin i organizator.

Foto: White angels

 

- Za zagrejavanje mase, pre Van Goga, svirao je Medicin bend iz Niša, a posle je nastupio Krle bend iz Skoplja - petorica rokera koji su svirali do četiri izjutra. Jutros je bio kratak predah za one koji su ostali u kampu, a nastavak programa očekuje se nakon što se osamdesetak motorista koji su otišli u turistički obilazak Sisevca i Lisina vrati u kamp, i stigne još jedna očekivana grupa od 150-200  motora. Sledi tradicionalni bajkerski ručak, naravno pasulj besplatan za sve, a od 16 sati počinju bajkerske igre, ovde na platou u krugu nekadašnja kasarne, gde se moto-skup održava – veli Stošić.

 Od 19 sati je defile motorista kroz grad, što je uvek velika atrakcija za Paraćince, sa pauzom od pola sata u centru, uz posebna iznenađenja. Sa povratkom bajkera u kasarnu nastavljaju se vratolomije motorom koje će izvesti specijalni gost, a uveče kreće svirka.

Foto: White angels

 

Pre nastupa glavnog benda, „Prljavog inspektora Blaže i kljunova“, sviraće „Gama zrak“ iz Kragujevca, čiji su muzičari pravi profesionalci sa šezdeset „i kusur“ godina u proseku. Za kraj nastupaju „Vesele osamdesete“  sa starim hitovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024