SINDIKALCI U ŠAPCU: Načelnik PU Jevđenić primio delegaciju Sindikata srpske policije

V. Mitrić

24. 07. 2021. u 08:47

NAČELNIK Policijske uprave Šabac, Zoran Jevđenić, primio je delegaciju Sindikata srpske policije, koja je, nedavno, na Zlatiboru organizovala jednu od najboljih policijada, ne samo kod nas, koju je predvodio predsednik Lazar Ranitović.

СИНДИКАЛЦИ У ШАПЦУ: Начелник ПУ Јевђенић примио делегацију Синдиката српске полиције

Foto: V. Mitrić

Ranitović kaže da je razgovor sa čelnim čovekom Policijske uprave u Šapcu bio „jako konstruktivan, uz međusobno uvažavanje, poštovanje i razumevanje vitalnih pitanja koja se tiču pojedinačnog i sveobuhavtnog poboljšavanja statusa, radnih i životnih uslova svih zaposlenih u policijskim redovima u ovom delu Srbije i u službi u celini“.

- Načelnik Jevđenić je izrazio spremnost za punu saradnju sa SSP, koji se zalaže, istovremeno, za bolji status zaposlenih, u svakom pogledu, ali i za još efikasniji, profesionalniji i posvećeniji rad - kaže Ranitović, ističići da je ponosan, ne samo brojem, već i kvalitetom članova SSP na području PU Šabac. Idemo sigurnim koracima ka još većem uspehu, koji podrazumeva boljitak za sve nas, za službu i našu Srbiju. Tvrdim da su naši članovi primer i zakonitog, i profesionalnog, i efikasnog postupanja.

Ranitović, sa kojim su bili njegovi bliski saradnici Bojan Gogić, Željko Blagojević i dr Goran Nikolić, kaže da je to željena "slika" članstva, koje, samo pošteno, vredno, profesionalno, stručno i posvećeno poslu, ima, ne samo sindikalno, već i svako pravo, uključujići i jako važno, kao što je moralno, da se zalaže za dobar poslovni ambijent svakom zaposlenom u MUP Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024