TRAŽE SE DONORI KNJIGA: Rabrovo osniva biblioteku

D. N.

22. 07. 2021. u 12:27

ORGANIZATORI manifestacije „Kulturni epicentar“, koja se tokom leta održava u Rabrovu, na inicijativu meštanke Mirjane Grbić, pokrnuli su akciju otvaranja biblioteke u seoskom Domu kulture.

ТРАЖЕ СЕ ДОНОРИ КЊИГА: Раброво оснива библиотеку

Foto: D. N.

Svi koji žele mogu se priključiti akciji doniranjem knjiga ili novca za njihovu kupovinu, a posebna molba za doniranje upućena je izdavačima knjiga.

Bojan Veljković, direktor festivala „Kulturni epicentar“ i Dragan Despot Đorđević, selektor programa, najavili su da će se, nakon sakupljanja određenog broja knjiga, prostor u Domu kulture u Rabrovu adaptirati za potrebe biblioteke.

-Nadamo se da će buduća biblioteka, pored sakupljanja i čuvanja knjiga, postati mesto okupljanja ljudi i razmene ideja – rekao je Đorđević.

Svi koji žele da učestvuju u ovoj akciji, mogu da se jave na kontakt telefon broj 0606787070 ili da pošalju mejl na adresu kulturarabrovo@gmail.com.

Ova akcija deo je programa manifestacije „Kulturni epicentar“, koja ima za cilj da doprinese ravnomernom kulturnom razvoju i decentralizaciji kulture u Srbiji i da stvori i neguje kulturni identitet malih sredina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)