POŽAREVAC NASTAVLJA HUMANITARNE AKCIJE: Izložba i prodaja slika namenjeni lečenju mališana

D. N.

14. 07. 2021. u 11:43

U GRADSKOJ galeriji savremene umetnosti u Požarevcu, održava se humanitarna izložba „Sve mi boje lepo stoje“, u organizaciji Udružnja „Društvo Rom Kostolac“, uz podršku „Fondacije za otvoreno društvo Srbija“.

ПОЖАРЕВАЦ НАСТАВЉА ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ: Изложба и продаја слика намењени лечењу малишана

foto: D.N.

Izložba je prodajnog karaktera, uz uplate na račun Fondacije „Budi human“, kako bi se pomoglo u lečenju petoro mališana iz Požarevca: Darije, Tare, Petre, Dušana, Luke i Pavla.

Svi koji žele da pomognu, mogu pogledati i kupiti slike do 21. jula.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POČAST VOJNICIMA STRADALIM U NATO AGRESIJI: Kod Smedereva obeleženo 25 godina od pogibije  Blagoja Radića i Roberta Lajčaka (FOTO)