“INTERFEST” RAZGALIO LJUBITELJE DOBRE KAPLJICE: Večeras se u Novom Sadu završava 18. festival vina

S.B.

03. 07. 2021. u 18:55

VEČERAS se na centralnom gradskom, Trgu slobode u Novom Sadu, završava 18. festival vina “Interfest” na kojem je u prethodna tri dana više od 80 izlagača iz Srbije, Mađarske, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i BiH, uz bogat muzički program, predstavilo razne sorte božanskog napitka.

“ИНТЕРФЕСТ” РАЗГАЛИО ЉУБИТЕЉЕ ДОБРЕ КАПЉИЦЕ: Вечерас се у Новом Саду завршава 18. фестивал вина

Foto: Slobodan Bajić

Na najvećem vinskom događaju u godini, posetioci su pored proizvoda domaćih i vinarija iz regiona, imali priliku da degustiraju i kvalitetne rakije, domaći viski, razne likere i da uživaju u bogatoj gastronomskoj ponudi, gde su najviše pažnje privlačili razni sirevi, kulen i šunka ali i najlepši vojvođanski kolači.

Foto: Slobodan Bajić

 

- Veoma smo zadovoljni odzivom vinara koji su došli iz svih delova naše zemlje i regiona da ponude Novosađanima svoja najlepša vina na degustaciju- kaže Natada Budisavljević- Radišić, direktorka “Interfesta”.- Novosadska vinska publika to i te kako zna da ceni što se može primetiti po samom  broju posetilaca velikom interesovanju za vino.

Upravo su to i razlozi zbog kojih je Interfest najveći vinski festival u Srbiji. Interakcija između proizvođača i krajnjih konzumenata je najvažniji putokaz proizvođačima u kreiranju vina, dok sa druge strane, posetioci festivala u neposrednom razgovoru sa proizvođačima proširuju svoja znanja o vinu i vinskoj kulturi.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju