USPEH GRAD PRATI: Gradonačelnik Šapca sa najboljim đacima

V.Mitrić

29. 06. 2021. u 13:11

GRADONAČELNIK Šapca dr Aleksandar Pajić svečano je uručio Vidovdanske nagrade najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola i njihovim nastavnicima.

УСПЕХ ГРАД ПРАТИ: Градоначелник Шапца са најбољим ђацима

FOTO: V. M.

 Nagrade su dobili učenici iz šabačkog kraja, koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima, kao i đaci generacije u srednjim školama.

Pajić je istakao je da dodelom Vidovdanskih nagrada najboljim učenicima, simbolički kao Grad, pokazuju šta im je najvažnije.

-Svesni smo činjenice da su ključni činioci napretka društva, države ali i lokalne zajednice, upravo obrazovanje i vaspitanje, odnosno učenici i nastavnici kao najvažnije karike tog lanca. Ovi učenici su naša budućnost! Ponosan sam što sam na čelu grada koji ima ovakav potencijal! Potrudićemo se da ova deca nakon završenog školovanja imaju mogućnost da ostanu u svom gradu, svojoj državi i nađu posao za koji su se školovali- Kazao je gradonačelnik Pajić i dodao da će grad Šabac nastaviti da podržava uspešne učenike.

Grad će,i dalje, napomenuo je čelnik grada na Savi, „ nastaviti da pružamo podršku obrazovnim institucijama, zaposlenima u ovoj oblasti, a posebno učenicima koji su budućnost našeg društva“. 

-Siguran sam da ćemo sa ovakvom mladošću i znanjem ostvariti ciljeve koje smo postavili, da Šabac bude Grad budućnosti - rekao je Pajić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije