PIJAN UDARIO U OGRADU PA NASTAVIO DA VOZI: U Borskom okrugu minulog vikenda iz saobraćaja isključeno 33 vozača

S. M. J.

21. 06. 2021. u 15:05

PRIPADNICI saobraćajne policije u Negotinu, Kladovu, Boru i Majdanpeku tokom vikenda u okviru akcije pojačane kontrole saobraćaja otkrili su čak 33 vozača koji su svojim vozilima upravljali pod dejstvom alkohola. Policija je na ovom području 11 vozača, među kojima i jednu Negotinku, zadržala do istrežnjenja.

ПИЈАН УДАРИО У ОГРАДУ ПА НАСТАВИО ДА ВОЗИ: У Борском округу минулог викенда из саобраћаја искључено 33 возача

Foto: P. Milošević

Očigledno je da su se vozači opustili proslavljajući Duhove, zavetnu slavu brojnih sela u ovom delu istočne Srbije, ali su saobraćajci budno pazili da na putevima ne dođe do težih saobraćajnih nezgoda.

U Negotinu su zaustavili ženu staru 24 godine koja je sa probnom vozačkom dozvolom upravljala „astrom“ sa 1,26 promila alkohola u organizmu, a sankcionisali su i vozača „pasata“ (41) kome je izmereno 1,44 promila i vozača „pežoa“ (40) koji je vozio sa 1,62 promila alkohola, sa dozvolom kojoj je istekao rok važenja i u trenutku kada mu je već bila izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom.

Rekorder je Kladovljanin (46) koji je sa 3,09 promila alkohola u organizmuupravljao traktorom, pa pijan udario u betonsku ogradu i nastavio da vozi.

Saobraćajci su u ovom gradu isključili iz saobraćaja i dvojicu sugrađana, vozača „folksvagena“ (29) sa 2,07 promila i vozača „bmv“ (34) sa 2 1,31 promilom alkohola u organizmu, ali i vozača „golfa“ (51) koji je odbio da se alkotestira.

U Boru je sa sa 1,88 promila alkohola u organizmu u trenutku vožnje zatečen vozač „golfa“ (48), ali i muškarac (53) koji je upravljao „pasatom“ sa 1,34 promila, a u Majdanpeku vozač “ford fokusa“ (33) kome je izmereno 2,08 promila i „golfa“ (64) koji je vozio sa 1,24 promila alkohola u organizmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)