NA BAZEN JOŠ UVEK SA DISTANCOM: U Subotici počela sezona kupanja

J. L.

14. 06. 2021. u 15:33

KUPALIŠNA sezona na bazenima u Dudovoj šumi zvanično je otvorena danas, a u cilju bezbednosti svih posetilaca, kupači će, kao i prethodne sezone, morati da se pridržavaju određenih preventivnih mera.

НА БАЗЕН ЈОШ УВЕК СА ДИСТАНЦОМ: У Суботици почела сезона купања

Foto: J. L.

Radno vreme bazena je i ove godine dvokratno, dok je cena ulaznice poskupela.

Kao i lani, deca do pet godina, u pratnji roditelja ili odgovorne osobe, na bazen mogu da uđu besplatno, dok deca od pet do deset godina ulaz plaćaju 100 dinara. Ulaznica za odrasle posetioce košta 200 dinara, za penzionere 50 dinara, dok za mesečnu kartu rekreativci treba da izdvoje 2.170 dinara. Iznajmljivanje ležaljke košta 50 dinara, suncobran je besplatan, dok je celodnevno korišćenje tobogana 150 dinara. Radno vreme bazena je i ove godine dvokratno, te će ponedeljkom biti otvoren od 12 do 18 časova, a od utorka od petka od 6 do 7.30, odnosno od 11 do 18 časova. Tokom vikenda bazen će raditi od 6 do 7.30, odnosno od 11 do 19 časova.

Posetiocima će se na ulazu u objekat meriti temperatura, uz obaveznu dezinfekciju ruku, a biće postavljene i dezobarijere.

- Tamo gde nije moguće držati preporučenu fizičku distancu, trenutno od četiri metra, korisnici moraju da nose zaštitnu masku. Za sprovođenje ovih mera biće zaduženi redari, spasioci i radnici preduzeća. Pratimo naredbe republičkog i gradskog Kriznog štaba i u isto vreme na bazenu trenutno može da boravi 750 kupača - ističe Tamara Dimitrioski, direktorka JKP „Stadion“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju