RADOVI U PUNOM JEKU: Rekonstrukcija prostorija bivše policijske stanice u Svilajncu

Z. Gligorijević

09. 06. 2021. u 12:05

RADOVI na kompletnoj rekonstrukciji oko 500 kvadratnih metara zgrade opštine Svilajnac, u kojima je donedavno bila Policijska stanica, u punom su jeku.

РАДОВИ У ПУНОМ ЈЕКУ: Реконструкција просторија бивше полицијске станице у Свилајнцу

Foto: SO Svilajnac

Prema rečima predsednika opštine Svilajnac Predraga Milanovića, u ove prostorije, koje čine trećinu zgrade opštine, nije ulagano više od pola veka. Plan je da se u ove prostorije presele sve službe koje rade sa građanima.

Foto: SO Svilajnac

 

- Ovde će biti i prostor namenjen za Start-Up centar, kako bi mladi mogli ovde da stvaruju svoje ideje, inovacije, planove i poslove za budućnost. Opština je obezbedila sredstva u saradnji sa Ministarstvom za inovacije i tehnološki razvoj. Bitno je da će građanima sve službe biti dostupnije, ali i pristupačne osobama sa invaliditetom – izjavio je Milanović i dodao da Svilajnčani sada imaju i modernu šalter salu u novoj zgradi policijske stanice i da će ovim dobiti dva savremena uslužna servisa značajna svima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba