SVILAJNAC: Trg Mare Resavkinje se otvara za saobraćaj

Z. Gligorijević

04. 06. 2021. u 22:02

NAKON što je lokalna samouprava u Svilajncu, kupovinom zgrade od hiljadu kvadratnih metara u Ustaničkoj ulici, koju je poklonila MUP-u Republike Srbije, rešila višedecenijski problem, policija se iz zgrade opštine preselila u novu zgradu.

СВИЛАЈНАЦ: Трг Маре Ресавкиње се отвара за саобраћај

Foto: Z. Gligorijević

Pošto će ulica sada biti mnogo prometnija, u toku su radovi na njenom probijanju i povezivanju sa Trgom Mare Resavkinje do koga se do sada moglo doći samo pešice. Iz opštinske kase za ove namenen biće uloženo oko 4 miliona dinara, a radovi bi trebalo da budu završeni do kraja meseca.

Foto: Z. Gligorijević

U toku je i rekonstrukcija trotoara u ulicama Miloša Savčića, Braće Jugovića i Braće Protića. U planu je i da se uradi rekosntrukcija Ulice 27. marta, a u drugoj polovini godine i Hilandareske ulice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina